Anders & Karin – bröllop i Backens kyrka

10 tips för bättre barnbilder
February 28, 2019
Emma & Simon – Bröllop i Hörnefors
August 14, 2019

Sommarens bröllopssäsong är i full fart och den mesta arbetstiden för mig just nu går till att redigera bröllopsbilder. Jag har en hel del bilder som ligger i kö för redigering just nu, men jag har som ett eget mål att alltid försöka leverera paketet med bröllopsbilder inom 1-3 veckor och hittills i år så håller jag det målet.

Här är ett par bilder från ett bröllop som jag fotade med Anders & Karin för några veckor sedan. Det var en fin dag med massa solsken och glädje. En riktigt fint sommarbröllop med massa skratt, såpbubblor och fina stunder. Anders och Karin sa ja till varandra i Backens kyrka och porträttbilderna tog vi i området runt Kyrkan samt ute i ett av mina favoritställen, Brännland. Ett stort tack till brudparet för förtroendet och för att jag fick hänga med er på er stora dag!

bröllopsfotograf Umeå
bröllop Umeå