Modell- och modefoto

 

Modellbilder och modellfoto är en stor del av min verksamhet. Jag är alltid i behov av nya modeller. Dels till olika egna kommersiella och ickekommersiella projekt, men även för att testa nya teman och nya sätt att fotografera. Inte sällan behöver mina kunder hjälp med att hitta modeller till olika ändamål också. Jag söker inte bara traditionella modeller i en viss längd utan egentligen alla typer av personer. Huvudsaken att man har lite personlighet och är villig att lägga energi på att skapa bilder där den kommer fram. Det jag oftast söker hos en modell är det där unika, det som sticker ut från mängden på något sätt. Kontakta mig gärna om du har modellambitioner och behöver bilder till din portfolio eller bara vill testa på. Har du en färdig bildidé du vill genomföra, eller bara vill prova på en studiosession – maila mig gärna på andreas@fotonord.se

Jag fotar sessioner med modeller som vill bygga portfolio i mån av tid och om jag tror att bilderna tillför något till min egen portfolio. Skicka med ett par olika bilder av dig själv och skriv några rader om vad för slags bilder du är intresserad av att göra. Även om det skulle vara så att jag inte har något som jag känner passar dig just nu, kan det dyka upp uppdrag i framtiden där du passar perfekt! Det är inte sällan att kunder vänder sig till mig med önskemål om modeller och då är det jättebra att ha ett stort urval.

Några förutsättningar:
1. Du måste vara seriös. Jag har inte tid med folk som t.ex. inte dyker upp när man förberett och bokat in en session. 2. Du måste också vara myndig. Jag fotograferar av princip inte minderåriga modeller. De flesta modeller jag arbetar med är oftast mellan 19-50 år. Du måste vara bekväm med att synas offentligt, för det är inte omöjligt att bra bilder kan komma att användas i tidningar, reklam och liknande. I utbyte får du ett gäng färdigretushade bilder till din portfolio och för eget bruk.

Maila mig för mer info om du är intresserad, eller tipsa den där kompisen som gör sig så himla bra på bild, men som inte förstått det själv ännu!