Barnfotokampanj hösten 2021

Det är en tradition sedan många år att jag kör en kampanj på barnfotografering i studion under hösten och så blir det även i år. Jag kommer att ha kampanjdagar under tio söndagar i september-december, där jag fotograferar barnfamiljer hela dagarna med 50% rabatt på grundavgiften för fotografering och grundläggande efterarbete. Det är som vanligt först till kvarn på dessa tider. Det kommer även finnas en del tider på vardagseftermiddagar under hösten, där kampanjpriset också kommer att gälla. Efter fotograferingen får ni tillgång till ett lösenordsskyddat webbgalleri på nätet där ni i lugn och ro kan kika på bilderna och beställa de produkter/bilder/förstoringar som ni vill köpa från sessionen. Priser på olika bildstorlekar finns i prislistan. Inget köptvång och alltid "nöjdkundgaranti". Kampanjrabatten gäller endast kostnaden för fotografering/efterarbete, ej på bilder/produkter.

För tider dessa dagar är det först till kvarn som gäller. Kontakta mig med önskemål på dag/tid som du vill fota så återkommer jag med bekräftelse, eller förslag på annan tid om den tid du vill ha redan är bokad. Erbjudandet gäller endast studiofotografering i min studio på Sveagatan 8 i Umeå, och kan ej kombineras med andra erbjudanden. En studiosession tar normalt mellan 30-60 minuter beroende på vilka bilder man vill ta och ålder på barnen. Hur du vill utnyttja denna tid är helt upp till dig. Vill man ta flera olika klädombyten, olika konstellationer tillsammans syskon o.s.v. är det helt ok. Givetvis kan man även fotografera bilder med hela familjen tillsammans också om man vill det. Du kan läsa lite mer info om barnfotografering här.
Välkommen med din bokningsförfrågan!

2021-08-31 Uppdatering angående Coronasituationen och de nuvarande restriktionerna: 

Jag kommer att behålla samma förhållingssätt i studion som tidigare under 2021. Jag bedömer att de fysiska kontakterna i studion kan begränsas och att jag inte har en lokal där många människor vistas samtidigt. Utifrån situationen gäller dock för närvarande dessa begränsningar:
 - För att begränsa antalet personer som befinner sig i studion har jag inga ordinarie öppettider och tar ej emot drop-in, eller kunder som vill besöka för att titta på bilder eller diskutera fotograferingar. All sådan kommunikation sker per telefon eller e-post. 
- Endast förbokade kunder tas emot och då endast en familj per tillfälle. Jag bokar inte in större sällskap eller släktfotograferingar i studion just nu, sådana måste bokas utomhus tills vidare.
- Jag vill inte att inbokade familjer tar med vänner, mor- eller farföräldrar till fotograferingen, utan endast familjen och de barn som ska fotograferas.
- Bokade kunder måste respektera bokade tider och inte komma tidigt eller sent till bokad tid. Kommer man före utsatt tid blir man tyvärr tvungna att vänta utanför tills jag är klar med föregående kund, då två olika familjer inte får vistas i studion samtidigt.
- I studion gäller försiktighet och sunt förnuft och att hålla avstånd till varandra. Med nyfikna mindre barn kan detta ibland vara lite svårt, då de inte sällan vill komma fram och hälsa, men jag håller avstånd med hjälp av föräldrarna. 
- Vid några förkylningssymptom ska tid avbokas eller bokas om till en tid längre fram. Detta kan göras ända fram till tidpunkten för fotograferingen. Jag har inga bokningsavgifter eller liknande vid sen avbokning. Detsamma gäller så klart också mig som fotograf. Om jag skulle ha några symptom avbokar jag fotograferingen. Jag är själv fullvaccinerad sedan början av augusti.
-Handsprit finns tillgänglig i studion och jag försöker också sprita av dörrhandtag och andra vanliga kontaktytor kontinuerligt under dagarna mellan varje kundbesök.
Jag följer utvecklingen och om situationen och de allmänna råden skärps ytterligare framöver, kan mina förhållningssätt också förändras