Fotostudio i centrala Umeå

kontakt
Min fotostudio ligger mitt i centrala Umeå i kvarteret Audumbla, Sveagatan 8, strax bakom Renmarkstorget. Ingången är på innergården vid Audumblaparkeringen och du kan med fördel parkera just utanför entrén. Entrén ligger i markplan och det finns hiss, så det är inga problem att besöka mig med barnvagn eller rullstol. Du kan nå mig på tel 070-620 48 52. Jag kan ibland vara svår att nå dagtid via telefon, så skicka gärna e-post direkt till mig via kontaktformuläret på den här sidan. E-post är ofta det bästa sättet att nå mig på och jag svarar snabbt (alternativ adress är andreas@fotonord.se). Tyvärr händer det ju ibland att mail inte kommer fram. Det är ovanligt, men ibland strular ju tyvärr tekniken. Om du inte fått svar från mig inom ett dygn, maila igen eller slå en signal!

Studion är fullt utrustad med sminkstationer, toalett och reception. Slå dig gärna ned i soffgruppen, inspireras av bildvisningen och ta en kopp gott kaffe medan du väntar. Jag har inga ordinarie öppettider utan har endast öppet vid tidsbokning. Själva studion har en fast cykloramavägg och är utrustad med allehanda professionell utrustning för ljussättning, vindmaskin m.m. och det finns självklart olika bakgrunder att välja mellan.

Besöksadress Studio: Sveagatan 8, Umeå.
Postadress: Fotonord, Pärkällarvägen 27, 90365 Umeå
Telefon: 070-6204852

Jag fotograferar ej pass/visumbilder.

Kontakta mig!


Använd kontaktformuläret för att skicka ett e-post till mig. Jag återkommer till dig så fort jag kan (och det brukar vara snabbt).

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Telefon

    Ämne

    Ditt meddelande