Barnfotokampanj våren 2019

Modellfoto med Tom
January 29, 2019
bröllopsfotograf Umeå
Sanna & Jonatan
February 16, 2019

Det är en tradition sedan många år att jag kör en kampanj på barnfotografering i studion under våren och så blir det även i år. Jag kommer att ha kampanjdagar på ett antal söndagar i mars-juni, där jag fotograferar barnfamiljer hela dagarna med 50% rabatt på grundavgiften för fotograferingen. Det är som vanligt först till kvarn på dessa tider. Det kommer även finnas en del tider på vardagseftermiddagar under våren, där kampanjpriset också kommer att gälla.

barnfotokampanj_umea

Detta är kampanjsöndagarna under våren:

3 mars – 10 mars – 24 mars – 7 april – 28 april – 5 maj – 12 maj 19 maj – 2 juni – 16 juni
För tider dessa dagar är det först till kvarn som gäller. Kontakta mig med önskemål på dag/tid som du vill fota så återkommer jag med bekräftelse, eller förslag på annan tid om den tid du vill ha redan är bokad. Erbjudandet gäller endast studiofotografering i min studio på Sveagatan 8 i Umeå, och kan ej kombineras med andra erbjudanden. En studiosession tar normalt mellan 30-60 minuter beroende på vilka bilder man vill ta och ålder på barnen. Hur du vill utnyttja denna tid är helt upp till dig. Vill man ta flera olika klädombyten, olika konstellationer tillsammans syskon o.s.v. är det helt ok. Givetvis kan man även fotografera bilder med hela familjen tillsammans också om man vill det. Du kan läsa lite mer info om barnfotografering här.
Välkommen med din bokningsförfrågan!