Ny hemsida

Barnfotokampanj hösten 2018
September 2, 2018
Modellfoto med Tom
January 29, 2019

Äntligen en ny hemsida som funkar på mobil/surfplatta!

Efter att ha skjutit upp det i alldeles för många år, så har jag äntligen tagit mig i kragen och byggt om hemsidan på www.fotonord.se. Det är en sån där grej som alltid hamnar längst ner på prioriteringslistan, dels för att det är en massa bök och rätt mycket jobb med att få allt som man vill ha det. Nu kunde jag dock inte längre skjuta upp det längre. Det går ju inte för sig 2019 att ha en hemsida som knappt går att surfa på med mobilen.

Jag har byggt om hela sidan från grunden så nu ska det funka lite bättre på både mobil och surfplattor. Det är lite småfix kvar och det ska läggas in lite fler nya bilder här och där och rensa bort lite gammalt, men på det stora hela så känner jag mig ganska klar. En skön känsla! Nu klarar jag väl mig i några år till, tills nästa gång tekniken har sprungit iväg igen.

Ny hemsida på www.fotonord.se

Nytt kundgalleri

I slutet av året så byggde jag också om mitt beställningssystem för kundbilder , så nu känns det som att man är på banan igen totalt vad gäller datalösningarna mot kund. Det nya beställningssystemet är mycket bättre på många sätt. Det ger en enklare översikt över de bilder man har att välja mellan från sin fotosession och man kan bland annat skapa egna samlingar med favoritbilder som kan göra det lättare att sortera ut sina favoriter vid urvalet.

Systemet är också en typ av webbutik som gör att man direkt kan se kostnader för olika produktalternativ och samla sin beställning i en kassa innan man skickar in den. För företagskunder är det också lätt att göra bildurval och skicka in önskemål och synpunkter direkt i webbgalleriet. Allt är givetvis lösenordsskyddat.