Lina & Robert

Cecilia & Fredrik – bröllop i Umeå
August 5, 2018
Barnfotokampanj hösten 2018
September 2, 2018

Lina och Robert gifte sig på en av sensommarens finaste dagar. Vi tog porträttbilderna i området runt Älvtået nedanför Grubbe. Ur fotosynpunkt var det lite knepiga förhållanden med gassande sol mitt på dagen, så vi fick välja bort en del ställen som vi hade planerat att fota vid, men vi hittade å andra sidan flera andra ställen som var minst lika bra. Vi hade en superrolig och avslappnad fotosession under två timmar där vi hann med både det ena och det andra . Lina och Robert är lättsamma och supertrevliga personer och man märker verkligen vilken otroligt bra match de är. Förutom ett litet missöde med en slöja som bestämde sig för att rymma iväg i vinden och landa i älven, så flöt det hela på otroligt bra. (Pardon the pun) Här några av bilderna från dagen. Stort tack till brudparet att jag fick förtroendet att dokumentera er stora dag!