Barnfotokampanj hösten 2018

Lina & Robert
August 29, 2018
Ny hemsida
January 14, 2019

Barnfotokampanj hösten 2018

Det är en tradition sedan många år att jag kör en kampanj på barnfotografering i studion under hösten och så blir det även i år. Under hösten 2018 kommer jag att ha kampanjdagar på ett antal helgdagar, där jag fotograferar barnfamiljer hela dagarna. Det är som vanligt först till kvarn på dessa tider. Det kommer även finnas en del tider på vardagseftermiddagar under hösten, där kampanjpriset också kommer att gälla.

Samtliga barn- och familjefotograferingar mellan 9 september – 22 december där det finns minst ett barn under 12 år i familjen, görs till 50 % rabatt på arbetskostnaden för fotografering och grundläggande digitalt efterarbete. Grundavgiften kostar alltså under denna period endast 195 kronor inkl moms. (Ordinarie pris på grundavgiften är 395 kr) Det du betalar utöver detta, är den eller de bilder/produkter du vill köpa från sessionen.Beställda bilder/digitala filer/förstoringar/tavlor debiteras enligt ordinarie prislista. Det finns inget som helst köptvång och som vanligt nöjd-kund-garanti. 

Kampanjsöndagarna under hösten 2018  är:

Söndag 9 september

Söndag 30 september

Söndag 7 oktober

Söndag 21 oktober

Söndag 28 oktober

Söndag 4 november

Söndag 18 november

Söndag 25 november

Lördag 1 december

Söndag 2 december

Lördag 15 december

Söndag 16 december

 

För tider dessa dagar är det först till kvarn som gäller. Kontakta mig med önskemål på dag/tid som du vill fota så återkommer jag med bekräftelse, eller förslag på annan tid om den tid du vill ha redan är bokad. Erbjudandet gäller endast studiofotografering i min studio på Sveagatan 8 i Umeå, och kan ej kombineras med andra erbjudanden. En studiosession tar normalt mellan 30-60 minuter beroende på vilka bilder man vill ta och ålder på barnen. Hur du vill utnyttja denna tid är helt upp till dig. Vill man ta flera olika klädombyten, olika konstellationer tillsammans syskon o.s.v. är det helt ok. Givetvis kan vi även ta familjebilder på hela familjen tillsammans. Du kan läsa lite mer info om barnfotografering här.

Välkommen med din bokningsförfrågan!