Vinterbröllop i Backenkyrkan

Vinterbröllop i Tavelsjö
March 6, 2018
Angelika & Rickard, bröllop på Gammlia
June 28, 2018

Här är lite bilder från ytterligare ett vinterbröllop, denna gång i Backenkyrkan i Umeå. Emelie & Mikael gifte sig på en vit härlig vinterdag med lite lagom snö i luften. Vi tillbringade en timme med att fota lite utomhusbilder i omgivningarna kring kyrkan samt i den nyrenoverade Backens prästgård. Riktigt fin lokal med vacker vy och fint ljusinsläpp från fönstren ner mot kyrkan. Det här var det första bröllopet som jag på allvar testade min nya blixt Profoto A1 lite. Jag använde den dock endast som lite upplättning inne i prästgården. Känner mig riktigt nöjd med köpet faktiskt. Bra batteritid och träffsäker TTL. Kanske en aning “sladdrig” horisontell axel, men inget allvarligt. I jämförelse med Nikon egna speedlights är det ett riktigt lyft i alla fall. De flesta bilder för dagen tog jag dock helt i naturligt ljus. Backenkyrkan har en lite knepig ljussättning med många blandade ljuskällor med olika färgtemperaturer. Det gäller att tänka sig för lite vilka vinklar man fotar från och hur ljuset faller. Jag har dock fotat där många gånger och börja känna mig rätt hemma med förutsättningarna.

Tack för att jag fick vara med på er fina dag Emelie & Mikael, och all lycka i framtiden!