Angelika & Rickard, bröllop på Gammlia

Vinterbröllop i Backenkyrkan
March 12, 2018
Gravidfoto både ute och inne
July 13, 2018

Högsommar i maj, vilken grej! När man fotar bröllop i maj så vet man aldrig om man behöver långkalsonger eller inte. I år, och särskilt på Angelika och Rickards stora dag, behövdes varken toppluva eller långfillingar. Solen strålade och naturen visade sig på sitt bästa humör. Dagen började med lite porträttbilder i omgivningarna kring Gammlia och sen åkte vi ner till Järnvägsstationen och tog lite bilder i stadsmiljö. Det blev en bra blandning av grönt och betong. Vigseln följde sedan i Helena Elisabeth kyrkan på Gammlia. 

Ur fotosynpunkt är det en lite knepig kyrka att fota i som fotograf. Den är väldigt liten (och varm) och man är lite begränsad i hur man kan röra sig och från vilka vinklar man kan fota, men som tur är så är prästerna i Umeå generellt mycket tillmötesgående och måna om att man ska få bra bilder, att det aldrig är några problem att röra sig fritt. Självklart betyder det ju inte att man ska störa vigseln på något vis, vara i vägen på nåt sätt, eller ta fokus från brudparet. Jag brukar försöka vara så mycket ninja så mycket som möjligt och smyga runt och försöka fånga så mycket som möjligt utan att synas mer än nödvändigt. Vigseln var jättefin och kändes lättsam och personlig, precis som det ska vara. Tack så mycket för att jag fick hänga med er på er stora dag Rickard och Angelika, jag hade superkul!