Barnfotokampanj våren 2018

Höstbus i Vänortsparken
February 12, 2018
Vinterbröllop i Tavelsjö
March 6, 2018

Det är en tradition sedan många år att jag kör någon slags kampanj på barnfotografering i studion under våren och så blir det även i år. Under våren 2018 kommer jag att ha kampanjdagar på ett antal söndagar, där jag fotograferar barnfamiljer hela dagarna. Det är som vanligt först till kvarn på dessa tider. Det kommer även finnas en del tider på vardagseftermiddagar under våren, där kampanjpriset också kommer att gälla.

Samtliga barn- och familjefotograferingar mellan 25 februari – 10 juni där det finns minst ett barn under 12 år i familjen, görs till 50 % rabatt på arbetskostnaden för fotografering och grundläggande digitalt efterarbete. Grundavgiften kostar alltså under denna period endast 195 kronor inkl moms. (Ordinarie pris på grundavgiften är 395 kr) Det du betalar utöver detta, är den eller de bilder/produkter du vill köpa från sessionen.Beställda bilder/digitala filer/förstoringar debiteras enligt ordinarie prislista. Det finns inget som helst köptvång och som vanligt nöjd-kund-garanti På förstoringar och canvastavlor tillkommer postens portokostnad för att skicka bilderna (Normalt 14-42 kr beroende på storlek. Jag debiterar inga extra frakt- eller expeditionsavgifter och jag har ingen faktureringsavgift).

Kampanjsöndagarna under våren 2018  är:

Söndag 25 februari

Söndag 11 mars

Söndag 18 mars

Söndag 25 mars

Söndag 8 april

Söndag 15 april

Söndag 6 maj

Söndag 13 maj

Söndag 3 juni

Söndag 10 juni

 

För tider dessa dagar är det först till kvarn som gäller. Kontakta mig med förslag på tid som du vill fota så återkommer jag med bekräftelse, eller förslag på annan tid om den tid du vill ha redan är bokad. Erbjudandet gäller endast studiofotografering i min studio på Sveagatan 8 i Umeå, och kan ej kombineras med andra erbjudanden. En studiosession tar normalt mellan 30-60 minuter beroende på vilka bilder man vill ta och ålder på barnen. Hur du vill utnyttja denna tid är helt upp till dig. Vill man ta flera olika klädombyten, olika konstellationer tillsammans syskon o.s.v. är det helt ok. Givetvis kan vi även ta familjebilder på hela familjen tillsammans. Du kan läsa lite mer info om barnfotografering här.

Välkommen med din bokningsförfrågan!