Leonard – fitnesssession 2

Familjekul i kvällssolen
July 29, 2014
Sommar, sommar, sommar
July 29, 2014

Jag fotade lite formbilder med Leonard förra året och i juni var det dags för en fitnesssession igen. Det blev en gott och blandat session med lite olika typer av ljus och känsla. Vi hann även med en kort session utomhus vid de gamla stallarna Väst på stan. När jag fotar fitness vill jag ofta gärna blanda med lite olika typer av tekniker så att det inte bara blir “spänniga bilder i hårt sidljus”. Även om det så klart är det bästa sättet att framhäva muskulaturens konturer och definition, kan jag tycka att det är roligt att variera. Jag blandar gärna in ljus och tekniker från modefoto i mina fitnessbilder, tycker det kan bli en ganska schysst blandning. Den här gången blev det även en liten flört med superhjältegenren. Inte så planerat och inte så perfekt genomfört kanske, men kul inte desto mindre. Nåväl. Här är Leonard igen som sagt och han gjorde ett kanonjobb som modell som vanligt. Enjoy!

fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-15

fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-1 fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-2

fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-4  fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-6

fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-5

fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-7 fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-8

fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-9 fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-3

fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-11 fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-10

fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-12 fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-13

fitnessfoto_umea_fotograf_fotonord-14

s