Sommar, sommar, sommar

Leonard – fitnesssession 2
July 29, 2014
Boho-fashion med Ana Petite
August 5, 2014

Flitens lampa har lyst hos mig de senaste dagarna och jag har färdigställt en hel massa bilder som legat och väntat under semestern. Det är verkligen ingen lek att jobba i den här värmen, varken för fotograf eller för hårddiskar. Bägge gnäller lite på värmen, men samtidigt ska man ju inte klaga för mycket. Sommaren är ju verkligen min favoritårstid.

Här är ytterligare en ny somrig  familjesession till min kommersiella bildbyråportfolio.  Ni som följer min blogg känner igen den här familjen. De har stått modell både för höst- och vintertema tidigare, och nu var det alltså dags för en sommarplåtning. Vi fotograferade utomhus på lite olika ställen i familjens samhälle utanför Umeå. Bland annat fick vi låna en jättemysig och fin trädgård av en snäll privatperson mitt i samhället.

Jag har fotat de här barnen så pass mycket nu att de är väldigt bekväma och naturliga framför kameran. Otroligt lättjobbat faktiskt, de är verkligen jätteduktiga att bjuda på sig själva. Stort tack till familjen!

Det är förresten inte för sent att anmäla intresse om man är intresserad av att stå modell för mig i sommar till något av mina kommersiella projekt. Just nu söker jag mest mysiga barnfamiljer i Umeå, men även enskilda modeller. Mer info finns på facebooksidan https://www.facebook.com/fotonord

mother and daughter cute young girl

brothers in the sun cute young girl

mother and children

mother and children

mother and daughter

mother and daughter a cute young girl in a summer park

soccer boy soccer boy

cute young girl