Familjekul i kvällssolen

Familjekul i Umeå Skärgård
July 14, 2014
Leonard – fitnesssession 2
July 29, 2014

 

Här är en ny familjesession till min kommersiella bildbyråportfolio.  Också denna familj är mina kunder sedan tidigare som nu ville testa på att stå modeller för mig. Vi fotograferade i familjens fina hus i ett mindre samhälle utanför Umeå en eftermiddag i början av juli och vädret var helt perfekt. Varm kvällssol som sipprade in mellan grenarna i familjens trädgård. Jag gillade också färgsättning på tapeter i huset i kombination med kläder med mycket färger. Man blir glad av sånt.

Stort tack till familjen som ställde upp. Jag hade superkul. Jag blir alltid så imponerad av att barn oftast har sånt tålamod i sådana här situationer. Den här lilla killen var en krigare som höll ut länge och var glad och pigg på alla bilder.

Det är förresten inte för sent att anmäla intresse om man är intresserad av att stå modell för mig i sommar till något av mina kommersiella projekt. Just nu söker jag mest mysiga barnfamiljer i Umeå, men även enskilda modeller. Mer info finns på facebooksidan https://www.facebook.com/fotonord

familjefotograf_umea_fotograf_fotonord-434

familjefotograf_umea_fotograf_fotonord-427

familjefotograf_umea_fotograf_fotonord-428

familjefotograf_umea_fotograf_fotonord-435

familjefotograf_umea_fotograf_fotonord-429

familjefotograf_umea_fotograf_fotonord-431

familjefotograf_umea_fotograf_fotonord-430

 

familjefotograf_umea_fotograf_fotonord-432

familjefotograf_umea_fotograf_fotonord-433

 

25062014-_ANG5142