Familjekul i Umeå Skärgård

Gravidfoto i studion
July 14, 2014
Familjekul i kvällssolen
July 29, 2014

Här är en ny familjesession till min kommersiella bildbyråportfolio som jag fotade för några veckor sedan.  Den här familjen är kunder till mig sedan tidigare och jag har fotat dem ett flertal tillfällen i studion.  Den här gången blev det dock en liten annan typ av fotografering. Det jag var ute efter med den här sessionen var att få lite bilder med en familj i hemmiljö i Umeå. Mycket svensk sommar och samspel familjemedlemmarna emellan. Vi började fotograferingen i familjens vackra hus i Umeå och fortsatte sedan eftermiddagen med en båttur ut till deras stuga på en liten ö utanför Holmsund. Miljön där ute var verkligen klockren. En karg och vacker skärgårdsmiljö i kombination med en väderbiten stuga och en lite vildvuxen gård. Fullt med måsar i luften och ljudet av vågor. Ett litet idylliskt semesterparadis, långt ifrån internet, vägarbeten och måsten. Jag är ingen båtmänniska själv och har ingen koll på Skärgården utanför Umeå. (Eller rättare sagt, jag har ingen koll på skärgård överhuvudtaget). Besöket på den här familjens ö gav mig dock mersmak och jag tror man måste börja utforska lite mer av denna del av landet. I alla fall från land. 🙂

Tusen tack till familjen som ställde upp. Jag hade jättetrevligt och fick massor och åter massor med bra bilder från denna eftermiddag. Lillla E var ju bara hur duktig och tålmodigt som helst!

Det är förresten inte för sent att anmäla intresse om man är intresserad av att stå modell för mig i sommar till något av mina kommersiella projekt. Just nu söker jag mest mysiga barnfamiljer i Umeå, men även enskilda modeller. Mer info finns på facebooksidan https://www.facebook.com/fotonord

family day at the sea

boy with flowers Father and son eating watermelon

mother and son having  a cold summer drink

Reading with parents  father and son by the sea

seaside family picknick

mother and son playing Little boy with his parents

boy in red swing

father and son

Mother and son by the sea

Mother and son by the sea

family day at the sea