Familjemys i en kall Vänortspark

familjefotograf Umeå
Morgondagens minnen idag
October 18, 2013
Västerbottens fjällvärld
October 27, 2013

Planen var att göra en mysig och busig höstplåtning bland gula löv i Vänortsparken i centrala Umeå. Planen innehöll dock inte snålblåst, regn och iskyla. Ibland går det inte riktigt som man planerat helt enkelt. E och M med lilla E gjorde dock ett kanonjobb framför kameran trots kylan. De satt på marken bland blöta löv och busade och höll en god min medan jag själv hade stora problem att hålla kameran stilla i kylan. Familjen var en av alla de familjer som svarat på min senaste inlägg på Fotonords facebookgrupp där jag sökte barnfamiljer för fotosessioner till min kommersiella bildbyråportfolio. Jag har fått jättebra respons från mina samarbetspartners på mina senaste familjesessioner och jag kommer därför att fortsätta fota lite sådana här sessioner framöver till min portfolio under hösten och vintern, både utomhus och inomhus. Vill gärna få in fler familjer  att fota, så är du intresserad får du gärna maila mig på andreas@fotonord.se

Det märks att vintern snart är här. När slutartiderna börjar krypa ner runt 1/100 vid 15:30 på dagen trots en ISO på 800-1000 då börjar det vara vintermörker. Jag gillar det inte, men det är bara att härda ut till våren kommer igen.

Jag har för övrigt inlett ett samarbete med en ny aktör på bildbyråmarknaden. Vybild.se är en ny lokal aktör som tillhandahåller lokala bilder med fokus på Umeå och Norrland. Om du är bildköpare och söker lokala bilder kan du gärna kika förbi där. Jag kommer att licensiera en del av mina bildbyråbilder där framöver i kombination med Stocksy United i Kanada så klart som är min huvudsakliga agentur numera.

I övrigt är det ganska lungt på bloggen nu som ni kanske märkt. Månaderna nu före jul har jag så fullt upp med barnfotograferingar och företagsuppdrag att jag inte riktigt hinner med att fota så mycket egna mode/modellprojekt, men en och annan session ska man nog hinna med framöver också.

22102013-_ANG0994 22102013-_ANG1148

barnfamilj i höstpark

barnfamilj i höstpark

barnfamilj i höstpark barnfamilj i höstpark

flicka i höstpark barnfamilj i höstpark

barnfamilj i höstpark