Västerbottens fjällvärld

Familjemys i en kall Vänortspark
October 24, 2013
Liten i fokus
November 5, 2013

 

 

Det är inte ofta det händer numera, men ibland får jag en sådan himla lust att dra ut i skog och mark med kameran. Jag är en människofotograf, men ibland är det skönt att göra något annat. Jag tror jag måste börja planera in en liten fotoresa igen. Nu är det ju tråkvinter ganska många månader till, men till våren måste jag försöka ta mig någonstans. Kanske en returmatch i norra Norge? Eller ta nån billig flygstol till nåt kul land i Östeuropa? Här är några gamla bilder som jag rotade fram från 2009. Om jag inte minns fel så var det en liten roadtrip som gick från Umeå till norska gränsen över Klimpfjäll/Stekkenjokk och sen hem genom Jämtland. Jag tycker egentligen att de svenska fjällen är lite småtråkiga om man jämför med Norge men på hösten funkar det fint.

Fotograf Umeå Andreas Gradin

 

Fotograf Umeå Andreas Gradin

Northern lake scenery

old boat

Northern lake scenery

rural landscape

Mountain road

northern landscape