Ny sida & plastikkirurger

Hemma hos i Obbola
April 14, 2013
Bullet for my valentine (!) och bokomslag
April 28, 2013

Efter en tids skruvande, justerande och pillande är det äntligen dags att presentera Fotonords nya webbsida på http://www.fotonord.se. Jag har under lång tid känt ett behov av att uppgradera hemsidan, så att den funkar även på läsplattor och mobiler, men det har verkligen suttit långt inne. Jag vet av erfarenhet att det det blir en massa jobb varje gång man ger sig i kast med en ny layout och den här gången var verkligen inget undantag. Egentligen kan man säga att jag byggt två webbplatser, för jag började först att göra en sida som gick helt i mörka färger och element. Tanken med det, var att bilder gör sig så himla mycket bättre mot en mörk grå eller svart bakgrund. När jag var nästan klar med den sidan ångrade jag mig och började om helt från början igen. Anledningen till det, var att jag kände att sidan gav en mycket mörkt och inte alls inbjudande känsla. Nog för att bilderna framhävdes bättre, men en ljus layout är så mycket mer lättläst och ger ett positivt första intryck för besökaren. Tror jag i alla fall. Ljust fick det bli i alla fall, med en röd tråd genom designen, bokstavligen. Nu är det klart i alla fall. Får se hur länge den här layouten får ligga kvar innan det är dags att byta igen. 🙂

Jag har legat lite på latsidan med bloggandet på sistone, så det är väl dags att visa lite bilder. Här är ett par bilder som jag tog för en tid sen av det glada gänget plastikkirurger, hudterapeuter och vårdpersonal på Läkarhuset Norr (Teres Medical Group) på Umedalen till deras nya hemsida på http://www.lakarhusetnorr.se

07042013-_AGR2490

07042013-_AGR2446

07042013-_AGR2705

07042013-_AGR2727

10032013-_AGR6860

07042013-_AGR2575