Bullet for my valentine (!) och bokomslag

Ny sida & plastikkirurger
April 26, 2013
Sista vinterbilderna
April 29, 2013

Det börjar bli dags att visa lite “tearsheets” igen. Det är faktiskt en hel bunt bok- och filmomslag den här gången, de flesta i skräckens tecken faktiskt.

Men först, nånting som gjorde att jag nästan ramlade ur kontorstolen när jag fick veta det. Det är fasen bland det roligaste som hänt på länge. Bandet “Bullet for my Valentine” har MIN bild på en merch-tshirt. MIN BILD!!!!! Det är så stort så jag vet inte vad. Det är en av bilderna från min och makeupartisten/modellen Ana Petite’s blodiga Zombiesession. Tröjan finns bland annat att köpa på Amazon och Rockzone.se och på deras konserter skulle jag tro. Bullet for my valentine är ett band som jag ofta lyssnar på när jag sliter hårt på gymmet eller är ute och löptränar, så det kändes helt overkligt när jag fick veta det. Helt sjukt!!! 🙂

 

r6usf6hser8847808-origpic-1d99b6.jpg_0_0_100_100_350_350_75 9517389-origpic-0474e1.jpg_0_0_100_100_350_273_75

 

Zombiebilderna från den sessionen har även använts till lite annat på sistone. Tre bilder ut serien har använts som bokomslag på en boktriologi som heter “Surviving the zombie nightmare” av

Daniel White.

sr6uaetrjzetjh

sr6iusrtjsen

468rtyusrtu

 

En annan bild som har publicerats i två olika boksammanhang är en bild som jag tog av Thomas för kanske två år sen. Den har hamnat på omslaget av två böcker som jag tror är i fantasygenren. “Zephyr”  & “Waking up”. Det är inte första gången coverdesignsnubbarna använt sig av Thomas. De gillar hans abs 🙂

rtusr56u8ae

s46uisryjsrtj

 

Jenny har fått ett omslag till med en bild ur vår “repserie”. Den här gången är det en historisk roman som utspelar sig i slaveriets Jamaica.

 

5e75idi7di7

Två andra bokomslag som jag dök på med mina bilder. En soluppgång och en räv.

fghdfghf gfhfgh

Det var allt för den här gången. Tillbaka till redigeringsjobb.  Har fotat en helmysig familj uppe på Mariehem idag och jag tror jag fick några riktigt bra bilder från den sessionen. De lär dyka upp här på bloggen under veckan. Ha en fortsatt skön söndag alla läsare!