Beauty med Erika

Android 3.0 -Underwater charging
November 18, 2012
Fitnessfoto med Erika
November 22, 2012

Erika kontaktade mig för ett tag sen och ville testa på att stå modell för mig, och i förrgår körde vi en snabb session i studion. Det blev dels lite klassiska beautyshots och även lite fitnessbilder. Ofta när jag letar nya modeller så letar jag efter nåt speciellt, något utmärkande och unikt i utseendet. Erika har det där som sticker ut från mängden. Jag vet inte om det är hennes kindben eller läppar eller både, men vad det än är så funkar det riktigt bra på bild. Bilderna är ljussatta på enklast möjliga vis. En naken 40 cm beautydish placerad rakt ovanför/framför ansiktet, samt upplättning med en reflexskärm i brösthöjd. En klassiker som alltid funkar! Fitnessbilderna kommer upp ett eget blogginlägg om en liten stund. De är strax klara.