Android 3.0 -Underwater charging

Färg eller svart/vit
November 18, 2012
Beauty med Erika
November 22, 2012

Efter att ha hållit på att testa hundratals (känns det som i alla fall) olika typer av bakgrunder och efterarbete på robotbilderna av Marie, tror jag att jag äntligen har hittat rätt. Det var faktiskt min kära sambo Jennie som kläckte ur sig kommentaren “Skulle det inte vara coolt om det såg ut som att hon låg i en vattentank som man tittar in i”. Jag högg direkt på idén och började experimentera en massa med vatten, men allt jag gjorde såg ut som skräp. Noll känsla och djup. Jag är ju egentligen mer fotograf än retuschör, så jag var ute lite på djupt vatten i photoshop med den här. (fniss) Hade nästan gett upp idén om vatten helt, men gjorde ett nytt försök i kväll, och helt plötsligt så kändes det helt rätt. Ibland är det allt som krävs. Lämna, låt ligga och vila och sen nytt försök. Blubb blubb blubb.