Fitnessfoto med Erika

Beauty med Erika
November 22, 2012
Kajsa – Ginger snaps
November 24, 2012

Här är fitnessbilderna som jag tog av Erika i tisdags. De är ljussatta med en smal reflektor med raster  snett uppifrån, samt en beautydish med raster som rimlight på vissa av bilderna. D800:an visar verkligen sina styrkor i den här typen av bilder. Det är helt otroligt vilken detaljrikedom som finns i bilderna.

Mycket av det jag har fotat i fitness/träningsgenren tidigare har varit människor som har varit aktiva inom Bodybuilding och Athletic fitness med fokus på muskelmassa och muskeldefinition. Erika tillhör en annan skara av idrottare som jobbar hårt med sin kropp på ett helt annat sätt. Erika springer maraton och har en helt annan kroppstyp. Långa smala uthålliga muskler som tål press under lång tid. Det är något riktigt imponerande med människor som springer över fyra mil och som dessutom gör det på tid. Själv känner jag mig duktig när jag går till bussen…