Ulf & Jennifer

Anna – back in business
July 8, 2012
Maria & Daniel
July 15, 2012

Det är bråda dagar med många bröllopsfotograferingar just nu. I helgen hann jag med två stycken heldagsfotningar, från förmiddag till brudvals. Den ena i Hörnefors/Gräsmyr och den andra i mina hemtrakter i Åsele. Det är rätt slitigt för kroppen att fota ett heldagsbröllop, och jag var ärligt talat lite orolig att det skulle bli overkill att boka in två sådana på samma helg, men det gick faktiskt över förväntan och det blev mycket bra bilder från båda dagarna.

Det här är paret som jag fotade i lördags. De stackarna hade haft otur med en hel massa detaljer inför vigseln, men när det väl var dags gick allt såklart som en dans. Det blev lite mindre tid till fotografering än beräknat, på grund av förseningar, men resultatet av porträttsessionen som blev ca 40 minuter, blev riktigt bra. Stress brukar inte vara en bra faktor i sådana här sammanhang. Det är lätt att brudparet tappar fokus på fotograferingen om det är kort om tid och mycket som ska hinnas med innan vigseln, men det var aldrig nåt problem med detta par. Trots att det var kort om tid presterade de som proffs. Kvällens festligheter uppskattades av alla. Såväl festdeltagare som de 3 miljarder mygg som samlats för att fira brudparet.

 

 

 

Ps. Det finns fortfarande lediga tider för barnfotografering utomhus i Åsele onsdagen den 11:e och torsdagen den 12:e juli (om nu vädermakterna sköter sig) Kontakta mig snarast via e-post för bokning av tid om du är intresserad.