Anna – back in business

Don’t mess with these
July 8, 2012
Ulf & Jennifer
July 10, 2012

Det var ett bra tag sen jag fotade Anna nu, men för några veckor sedan var det dags igen. Vi hade planerat att göra en slags remake av en lyckad session från förr på temat “fisk”, men vi hann även med att fota lite annat. Bland annat detta “bohemian fashion” tema. Anna är en sån där person som blir bara snyggare och snyggare ju äldre hon blir (till skillnad från oss andra) och jag har grymt mycket bilder från denna session som jag skulle vilja färdigställa. Har dock lite tight med redigeringstid just nu, men det lär säkerligen dyka upp lite fler bilder från sessionerna framöver. Hur gick det med fisksessionen då? Jag vet ärligt talat inte. Efter retusch kan det antingen bli hur bra/coolt som helst eller total pannkaka. Den som lever får se.