Maria & Daniel

Ulf & Jennifer
July 10, 2012
Tobias in shape
July 16, 2012

Det här är Maria & Daniel, det andra paret jag fotade förra helgen. Det här var ett dubbelbröllop där Maria och hennes syster gifte sig samtidigt. Jag följde “mitt brudpar” från förmiddagen fram till brudvalsen på småtimmarna och Jocke Jonsson fotade det andra paret under dagen. Vigseln i Hörnefors var jättefin och festen i Gräsmyr  var mycket bra planerad och uppstyrd. Storasysterns tal till bruden var nog för övrigt ett av de roligaste tal jag hört på bröllop faktiskt. Gästerna och brudparen skrattade så de grät.

Vädret var ut fotosynpunkt kanske inte det allra bästa med strålande solsken mitt på dagen och molnfri blå himmel. Platsen vi valt till porträttbilderna var ute i havet vid en fantastisk vacker plats som var i princip helt befriad från träd och skugga. Sådana gånger är det bra att ha den kraftfulla Rangern på 1100 W så man kan brottas med solen på allvar och jag tycker vi lyckades få ihop ett gäng riktigt bra bilder.

Ps. om ni kunder inte har kunnat nå era kundgallerier med bilder på någon dag eller två, så beror det på att min hemsida nyligen har hackats. Som tur var hann jag upptäcka det innan alltför stor skada hade hunnit ske och jag har lyckats återskapa all förlorad data från backuper. Obs! Inga kundbilder har drabbats eller av detta på något sätt, då de inte finns på samma ställe som webbsidan och de kan inte nås från internet på det sättet. *suck* Vissa har verkligen för mycket fritid….