Don’t mess with these

Finurligt
July 4, 2012
Anna – back in business
July 8, 2012

Här är en liten “promobild” på några ur Umeås fitness-elit. Kristoffer, Jessica och Tobias var förbi studion en kväll för ett tag sen och dokumenterade formen innan de skulle iväg på Sverigefinal i fitness five. Jag har en hel bunt biler till som ligger och väntar på redigering, men de får ligga och vänta till efter semestern. En hint om hur bra form det här gänget är, kan jag berätta att denna bild är ljussatt rakt framifrån. Totalt tvärtom till hur man brukar ljussätta muskler. Normalt försöker man komma lite snett uppifrån eller rakt från sidan för att måla ut konturerna med skuggor. Här blåste jag på rakt framifrån och lik förbannat har de kroppar på bild som ser ut som grekiska gudar och gudinnor. Galet.