Sommartävlingen avgjord!

The girl with the dragon tattoo…and more
June 4, 2012
Summer of ’67
June 9, 2012

Nu är vinnaren i Fotonords sommartävling avgjord! 335 unika personer var med och röstade på finalisternas bilder. Med 28 % av rösterna vann Lina Johansson med sin bild på sin dotter Alvas första kontakt med en maskros på nära håll. Vinnaren har kontaktats via e-post.

Engagemanget från deltagarna har, vad jag kan se, varit väldigt stort och jag tänkte därför även dela ut ett tröstpris i form av ett presentkort på 500 kronor till deltagaren på andra plats, Emma Andrén som slutade på 18 % av rösterna för sin bild på sonen Loie. Stort grattis till vinnarna och stort tack till alla er som varit och röstat. Nu kommer Fotonord ta en paus med tävlingarna ett tag, men det kommer säkert dyka upp fler tävlingar framöver.

Kom ihåg att barnfotokampanjen med gratis barnfoto upp till 12 år gäller ända fram till 31 september. Mer info på denna länk:

http://www.fotonord.se/barnfotokampanj/

Snart har Fotonord 1000 likes på Facebook också. Galet! Det måste så klart firas på något sätt. Hur, får ni se när 1000-strecket har passerats. 🙂