Summer of ’67

Sommartävlingen avgjord!
June 5, 2012
Glädje och bus i studion
June 11, 2012

Sommaren är här. Äntligen! Så skönt att få komma ut ur studion och fota lite utomhus. Här är en session på hippie-/summer of love -tema som jag fotade med Elin i förrgår. Förra helgen var jag med familjen på kosläpp på en bondgård i Röbäck. På vägen dit fick jag syn på en gammal stenbro vid sidan av vägen. Miljöskadad fotograf som man är registrerades platsen direkt i min minnesbank för bra locations i Umeå och när det var dags att fota hippie, var detta det första ställe dit bilen fick gå. Under fotningen hade vi publik i form av grannskapet som satt ute och fikade i kvällssolen. Jag såg det inte själv, men Elin sa att även de fotade. På slutet av sessionen kom även husets katt förbi och hälsade på. Lyckades få med den i en bild och jag tycker han passade ganska bra in i temat. 🙂 Färgsättningen i denna session är inte helt konsekvent men tonen i den första bilden, (som jag blev nöjd med) passade inte riktigt på alla andra bilder så det fick bli lite variationer.