The girl with the dragon tattoo…and more

Jennie – en frisk fläkt i studion
June 2, 2012
Sommartävlingen avgjord!
June 5, 2012

Jag har alltid tyckt om svart/vita porträtt med hög kontrast av personer med tatueringar. Det är grymt snyggt helt enkelt och tatueringarna framhävs på en riktigt bra sätt. Särskilt när det är motiv som har mycket olika färger som ger fina kontraster i svart/vitt. Jag var i kontakt med Linda för något år sedan angående att fota en session med fokus på hennes grymma gaddningar. Först igår, ett år senare, blev den sessionen av, men bättre sent än aldrig. Det ligger onekligen en hel del smärta bakom dessa konstverk. Tatuerarna som skapat och utfört tatueringarna är (rygg/ben) Harimatsu Matti Sedholm samt (arm) Red dragon, Harimatsu Matti Sedholm. Själv har jag en tid inbokad för tatuering nummer fyra i mitten av juni. Inget så här stort/storslaget dock, men det ska bli kul. Jag har mycket enkla motiv sedan tidigare och hade tänkt ge mig på ett lite mer detaljerat motiv den här gången.