V as in V-shape

Korrigering av apriltävlingen – lämna motivering för att kunna vinna!
April 29, 2012
Great balls of…hair
May 2, 2012

En av de genrer inom fotografi som jag pysslat en hel del med sista två åren har varit fitness- och träningsbilder. Mina bilder i den genren har fått bra mottagande från kunder och sakta men säkert har ryktet spridit sig till andra inom träningssvängen i Umeå och andra norrlandskommuner. Under de perioder av året som fitness-/bodybuildingfolket är i bra form före eller efter tävlingar, får jag numera rätt mycket förfrågningar om att fota. Många lägger ner otroligt mycket tid och hårt arbete på att bygga upp och forma sina kroppar och då vill man givetvis ha bra bilder på resultatet. Under de kommande veckorna har jag ett flertal fitnessplåtningar inbokade i kalendern. Här är en tjej som jag fotade härom veckan som själv sa att hon inte riktigt var i tävlingsform just nu, men att hon gjort så gott hon kunde med deff på kort varsel. Som ni ser på bilderna var det verkligen inget fel på formen! Enda nackdelen med att fota den här typen av bilder är att man blir pinsamt medveten om vilken dålig form man själv är i. Jag har inte satt min fot på gymet på över ett år  och nu törs jag inte gå dit av rädsla för den sjuka träningsverken jag kommer att få första veckan. Får ta tag i det där…..snart.