Great balls of…hair

V as in V-shape
May 1, 2012
Barn barn barn
May 3, 2012

Jag brukar inte lägga upp nån serie bilder på bloggen förrän jag är färdig med hela serien, men idag blir det ett undantag. Kunde inte hålla mig från att slänga upp den första klara bilden när jag gjort klart den. Jag fotade lite galet avantgarde-hår igår med frisören Maria på Styling Crew och här är första klara alstret. Modell var Cicci. Halskragen är något slags rör som jag hittade på K-rauta. Tror att det kan vara nåt slags rör som man skaravar stuprännor med haha. Sen är det gammal hederlig el-tape och lite hårmagi från Maria. Resten av bilderna får ni se en annan dag. Snubblade över en el-kabel och drog ner en studioblixt i golvet också så det stod härliga till. Som tur var gick endast inställningslampan sönder. Jag var helt övertygad om att både blixt och beuatydish skulle vara mos efter den smällen, men det gick bra som tur var. Ännu mera tur var det att modellen inte fick alltihop i huvudet.