Korrigering av apriltävlingen – lämna motivering för att kunna vinna!

Sometimes I miss the fish
April 26, 2012
V as in V-shape
May 1, 2012

Efter att ha blivit uppmärksammad på felaktigheter i mitt upplägg av Fotonords apriltävling, har jag tyvärr blivit tvungen att korrigera den lite. För att tävlingen ska följa lotteriinspektionens och facebooks riktlinjer för tävlingar har jag tvingats lägga till ett moment i tävlingen. Vinnaren kommer inte längre att utses via lottning (eftersom detta inte är tillåtet enligt lotteriinspektionens riktlinjer) Istället kommer jag själv att utse vinnaren, som kommer att vara den person som lämnat bäst motivering till varför de ska vinna priset. Motiveringen skriver du i en kommentar i detta blogginlägg. (obs ej som en kommentar på facebook då inte heller det är tillåtet enligt facebooks riktlinjer då tävlingen måste genomföras på extern webbplats) I övrigt är det inga andra ändringar i tävlingen. Vinnaren kommer fortfarande vinna en studiofotografering och produkter till ett värde av 2580 kronor. (eventuell vinstskatt och eventuella resor betalas av vinnaren)

Jag är ledsen att jag tvingats ändra förutsättningarna så här mitt i tävlingen, men jag hoppas att ni deltagare har förståelse för detta. Jag vill ju varken skaka galler eller få dryga böter som man tydligen riskerar genom att genomföra en tävling som bryter mot lotteriinspektionens regler. Facebook kryllar ju av sådana här tävlingar och jag hade (som de flesta andra) ingen aning om den typen av tävling inte är tillåtna. Så nu är det – gör om gör rätt! För att ni deltagare ska ha en chans att hinna lämna motivering har jag förlängt tävlingstiden till söndagen den 6 maj.

APRILTÄVLING

För att fira och kickstarta Fotonords nya Facebooksida, kör jag nu igång en apriltävling med ett riktigt kanonpris som första pris! Vinnaren får:

* En fotosession i studion

* 10 st färdigredigerade högupplösta digitala bilder med fria utskriftsrättigheter

* 3 stycken högkvalitetsförstoringar i A4-format.

(totalt värde 2580 kronor)

Vinnaren väljer själv vad fotosessionen ska bestå av. Det kan vara en porträttsession, barnfoto, gravidfoto, buodoirfoto, husdjur eller famlijefoto. (dock ej bröllopsfoto) Om du vinner och inte själv vill utnyttja priset kan du istället få det som ett presentkort att ge bort en vän. Allt du behöver göra för att ha en chans att vinna detta pris är att:

1. Gilla Fotonord på Facebook (http://www.facebook.com/fotonord)

2. Gilla och dela tävlingsinlägget som du hittar på Fotonords facebooksida på din egen vägg på Facebook.

(Obs dela med inställningen “public”, inte bara för dina vänner! Annars kan jag inte se att du delat om du inte finns med på min vännerlista på Facebook)

3. Skriv en motivering i kommentarsfältet i detta blogginlägg varför just du ska vinna. Bäst motivering vinner!

Vinnaren utses söndagen den 6:e maj och presenteras på Fotonords facebooksida och i bloggen, samt meddelas personligen via mail. Lycka till!