Sommartävling – vinn en barnfotografering!

Kärlek i trappan
May 15, 2012
Kulturnatta 2012 i Bilder
May 21, 2012

 

Nu är sommaren här och det är dags för en ny Facebooktävling  med Fotonord med ett riktigt kanonpris i potten!

Vinnaren får:

* En fotosession i studion i Umeå. Ca 45-60 minuter, inklusive grundläggande digitalt efterarbete

* 10 st högupplösta digitala bilder med fria utskriftsrättigheter

* 3 stycken högkvalitetsförstoringar i A4-format.

(totalt värde 2580 kronor. Om du vinner och inte själv vill/kan nyttja priset kan du istället få det som ett presentkort att ge bort till en vän)

Eftersom jag jobbar med foto tycker jag alltid det är kul med bilder i olika former. Ofta får jag höra av mina kunder att de själva fotar familjen hela tiden, men att de aldrig riktigt lyckas fånga sina barn på bild. Jag vet inte riktigt om jag tror på detta faktiskt. Jag är helt övertygad om att det finns massor med härliga, roliga bilder därute i era digitalkameror. Även om den tekniska kvaliteten i bilderna kanske inte alltid är den bästa och fokus inte sitter på rätt ställe, finns det säkert massor med guldkorn. Därför tänkte jag att det kunde vara en kul tävling om jag för en gång skull fick en chans att se några av era bilder. Tävlingen kommer att ha två delmoment. Om du vill delta gör du följande:

1. Gilla Fotonord på Facebook (http://www.facebook.com/fotonord)

2. Gilla och dela tävlingsinlägget som du hittar på Fotonords facebooksida på din egen vägg på Facebook. (Obs dela med inställningen “public”)

3. Skicka in din bästa/roligaste/härligaste/knasigaste/goaste bild till e-postadressen gradin.andreas@gmail.com tillsammans med ditt namn och e-postadress. Det räcker med en bild i webbupplösning och det är en bild per person/familj som gäller. Bilden ska vara tagen av en familjemedlem och inte av en yrkesutövande fotograf/fotostudio. Sista dag för att skicka in tävlingsbidraget är tisdagen den 29 maj klockan 19:00. Genom att skicka in bilden medger du att kan läggas upp på Fotonords webbsida och facebooksida i anslutning till tävlingen. Bilderna kommer inte användas på något annat sätt)

Utifrån de inskickade bilderna kommer jag att välja ut ett par finalister. Finalbilderna kommer sedan att läggas upp på min blogg och Fotonords facebooksida och den bästa bilden kommer sedan att utses genom en läsaromröstning på Facebook.

Vinnaren utses  tisdagen den 5:e juni och presenteras på Fotonords facebooksida och i bloggen, samt meddelas personligen via mail. Lycka till!

(Fotografering sker i Fotonords studio i centrala Umeå. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen arrangeras av Fotonord i Umeå och har ingen koppling till Facebook)