Barnfotokampanjen förlängs över sommaren

Gustaf – session 2
May 4, 2012
Yvette
May 8, 2012

Barnfotokampanjen jag kört under våren har minst sagt varit en succé. Studiotiderna har varit i princip varit fullbokade hela våren och jag har därför bestämt att förlänga  kampanjen med ett par månader för att alla intresserade ska få en chans att få bilder på sina barn till ett bra pris. Kampanjen förlängs nu över hela sommaren fram till sista september.  Fotografering och grundläggande efterarbete på alla barnfotograferingar som utförs i studion mellan 1 maj – 31 september kostar alltså gratis. (ordinarie pris 395 kr inkl moms) Du betalar endast för de bilder du vill köpa från sessionen (och det finns inget som helst köptvång). Bilder debiteras enligt ordinarie prislista och det enda som tillkommer är eventuell portokostnad för att skicka bilderna. Kampanjen gäller privatpersoner och endast barn upp till 12 år . Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden. Kontakta mig för bokning av tid!