Gustaf – session 2

More hairy balls
May 3, 2012
Barnfotokampanjen förlängs över sommaren
May 6, 2012

Jag fotade en fitnesssession med Gustaf i höstas och han fick blodad tand och kontaktade mig för en tid sen med önskemål om en ny session. Igår stämde vi träff i studion och körde lite olika stilar, både lite fitess och fashion. Vi avslutade med ett par snabba snapshot utomhus innan solen hunnit går ned. Här är de första klara bilderna. De är i princip helt oretuscherade bilder direkt från kameran. Det enda som är fixat är nivåer, skärpa, lite kurvor och färgjusteringar och tint i Lightroom. Det här var nog egentligen årets första utomhusplåtning med modell. Jag kände direkt hur mycket jag saknat utomhusfoto. Det blir lite som kossorna som släpps ur ladugården på våren. Man blir helt uppfylld av alla möjligheter som finns utanför studion. Var man än vänder sig finns det coola locations som man vill testa. Även om man är hemmablind har Umeå en hel del att erbjuda.