Yvette

Barnfotokampanjen förlängs över sommaren
May 6, 2012
Nerd tattoo
May 10, 2012

Här har vi ännu en vältränad person som passerat min lins på sistone. Yvette kontaktade mig och ville ta bilder med fokus på träning, fitness och kropp. Här är några av en hel massa lyckade bilder från sessionen. Det är svårt att ljussätta bodybuilders och få en bra täckning över hela kroppen. Oftast blir det så att man lyckas bra med överkroppen, men då har man inte alls definition och bra ljus på benen. Det blir en del finlir med blixtarna och okonventionella lösningar med frigolit och tejp. Det är bra med träning och utmaningar dock. Normalt ljussätter jag på ett helt annat sätt så det blir lite fel i huvudet när man helt plötsligt ska framhäva saker med ljuset när man är van att tänka tvärtom.

 

 

 

 

Jag har testfotat ett par rutor med min nya D800 i kväll och jag måste säga att jag är helt förbluffad över det jag sett i kameran. Jag har inte hunnit kika på filerna i datorn än, men bara utifrån det jag har sett i displayen är det definitivt en “gamechanger”. Upplösningen är något helt annat än vad man är vad vid på gott och ont. (Med fördel på gott) Bildernas detaljrikedom är något helt makalöst. Wow! Återkommer om det när jag hunnit testa mer.