Sometimes I miss the fish

Apocolyptic Eve – fine art nude
April 26, 2012
Korrigering av apriltävlingen – lämna motivering för att kunna vinna!
April 29, 2012

För er som inte känt mig så länge, kan jag skvallra att jag har ett förflutet som akvarist. För ett par år sedan befolkades lägenheten av stora akvarium och färgglada fiskar från världens alla hörn. Jag kan verkligen sakna det där ibland. Det är en otroligt rofylld och avslappnande hobby och vackrare inredningsdetaljer kan man ju leta efter. Som egenföretagare och småbarnsförälder är det dock inte mycket tid över till sådana hobbys tyvärr. Man blir rätt låst när man har husdjur också. Men men, en vacker dag när man inte har småbarn längre ska jag ta upp hobbyn igen, i alla fall med ett kar med afrikanska ciklider. Skulle vara kul att prova att fota lite fisk numera också. Man har ju trots allt utvecklats en del inom foto sen jag tog de här bilderna.