Apocolyptic Eve – fine art nude

Tearsheets – bokomslag
April 25, 2012
Sometimes I miss the fish
April 26, 2012

Här är ännu en Fine art nude session. Denna gång på temat undergång och misär. Har kikat på en hel del apocalyptiska TV-serier och filmer på sistone (Walking dead, Falling skies osv) och blev lite inspirerat att göra något med lite “efter katastrofen-känsla”. Efter att ha fått tag i en gammal gasmask från andra världskriget, blev det en session på temat “Eva i lustgården” fast efter kärnvapenkriget då så klart. Det här är väl en sån här bildserie som man antingen gillar mycket eller inte alls antar jag. Jag tyckte den blev rätt cool.

Eftersom sessionen innehåller en del avklätt lägger jag inte upp bilderna direkt här på bloggen. Den som är intresserad får helt enkelt klicka vidare till ett bildgalleri. Klicka inte på nedanstående länk om du är minderårig eller tycker en avklädd människa är stötande på nåt sätt.

Länk till webbgalleriet