Förlängning av invigningserbjudande och Åselefoto

Stina & Christopher
June 20, 2011
Succé!
July 4, 2011

Ojojoj. Intresset för invigningen av min nya studio på söndag (3 juli) var bra mycket större än vad jag förväntat. Jättekul! Min mailbox är överfull och hela dagen från 9:00 till 19:00 är fullbokad som det ser ut just nu. Jag kommer troligtvis tyvärr inte att kunna ta några fler fasta bokningar den dagen. Hur stort utrymme för drop-in fotningar det kommer att finnas mellan de fasta bokningarna vet jag inte, men en och annan borde jag kunna klämma in. Det känns dock dumt att behöva neka en massa kunder som vill utnyttja invigningserbjudandet, så jag har beslutat att förlänga erbjudandet en dag till.

På söndag 10 juli går det bra att boka in fotografering till samma deal som på invigningsdagen. Det kommer dock inte finnas möjlighet till gratis smink denna dag. Kontakta mig snarast om du vill boka!

En annan sak. Om du är Åselebo och vill fotografera dina barn (eller dig själv förstås) finns jag tillgänglig i Åsele för bokning under vecka 28. Jag kommer dock inte hyra någon studiolokal denna gång, så det blir utomhusporträtt för hela slanten. Kontakta mig om du vill boka en somrig session på hembygdsområdet eller något annat fint ställe i Åseletrakten.