Stina & Christopher

Första sessionen i nya studion
June 16, 2011
Förlängning av invigningserbjudande och Åselefoto
June 30, 2011

Det här vackra paret fick jag äran att följa under hela bröllopsdagen i lördags, från frisören till festen. Det blev en fantastisk dag med många skratt och massor med fina bilder. Som fotograf var det här en kanonbröllop att fotografera. Vädret var i det närmaste perfekt ur fotosynpunkt och på de platser vi besökte under dagen, fanns det gott om fina miljöer för foto. Bara interiören i hårsalongen Wish får det att vattnas i munnen. Grymt snygga tapeter och möblemang!

Själva vigseln var i Stadskyrkan som också är något av en favorit för mig. Man är inte bortskämd med bra ljus i kyrkor, men i Stadskyrkan är det faktiskt helt ok. Det finns bra med ytor att röra sig på också utan att vara i vägen för åskådare eller präst/brudpar. Me like!