Succé!

Förlängning av invigningserbjudande och Åselefoto
June 30, 2011
Maria
July 5, 2011

Tack allihop som kom förbi och fikade, fotade och gjorde min studioinvigning till en kanondag! Det blev en härlig blandning av folk i alla åldrar. Det känns i fötter och knän så här dagen efter kan jag lova. Om jag räknar rätt tror jag att jag fotade 28 personer igår allt som allt. Tror det är dags att införskaffa knäskydd som man kan dra på sig i studion framöver när man fotar barn. Stor tack också till Makeupartisten Jessica som gjorde ett kanonjobb med sminket som vanligt. Hon är verkligen en klippa som alltid levererar toppklass.

Lägger upp ett par bilder från dagen senare. Tills vidare blir det bara en bild på fotografen själv för ovanlighetens skull. Den här bilden är tagen av sambon när vi höll på att packa ihop i slutet av kvällen efter 13 timmars fotande.