It always rains in Norway

Scorpio
September 20, 2009
Graffiti
October 7, 2009

rural sweden

Jaha, då kan man konstatera att man har tre läsare i alla fall som inte är ryska bloggspammare. 🙂 Jag har varit lite dålig på att uppdatera på sistone men det har varit fullt upp med fotandet. Det har varit bröllop, barnfotningar morgongåvor och porträtt om vartannat. Det känns kul att bokningarna kommer in i en jämn ström. Problemet är bara att dygnet har för få timmar. Säerskilt när man jobbar heltid med annat också.

Jag har hunnit med en sväng till Norge också. Tanken var att jag skulle stanna i två dagar men det regnade så mycket jag åkte hem. Totalt körde jag 98 mil den dagen. Rätt jobbigt, men kul. Jag hann få ett par riktigt bra bilder innan regnmolnen förstörde alltihop. Jag vet inte vad det är med mig och Norge. Så fort jag korsar gränsen kommer det regnmoln….

rural sweden 

Norwegian landscape

 Norwegian mountain landscape

I morgon ska åka ut till 120-skogen och fota lite modeller framför graffitiväggarna där ute.