Scorpio

Sista sessionen med Lina
September 17, 2009
It always rains in Norway
October 3, 2009

long hair fashion

Ytterligare en bild från hårsessionen med Lina. Den här får mig att tänka på  skorpioner av någon anledning. 🙂

I slutet av veckan kommer jag att åka till fjällvärlden och fotografera lite om vädret är ok. Jag hoppas att det fortfarande finns fina höstfärger i landskapet och att snön håller sig borta ett tag till. Jag funderar även på att fortsätta över till Norge och fota lite fjordar. Vi får se hur det blir. Om det regnar kanske jag stannar hemma. 

Är det nån som läser den här bloggen förresten? Jag ser ju på statistiken att folk är inne och läser men funderar om det bara ryska är bloggspammare. Jag har ju inte precis marknadsfört bloggen på nåt sätt. Ge er gärna till känna med en kommentar om ni läser 🙂