Sista sessionen med Lina

Säsongens sista bröllopsfotning utomhus?
September 12, 2009
Scorpio
September 20, 2009

long hair fashion long hair fashionlong hair fashion long hair fashion

Här är några bilder från min sista session med Lina. Hon har nu flyttat till Leeds och lär nog inte komma tillbaka till Umeå i första taget. Det har verkligen varit kul att se henne utvecklas som modell. När jag fotade henne första gången i mars i år hade hon inte stått mycket framför en kamera. Det var en försiktig och ganska osäker tjej som klev in i studion. Nu 6 månader senare är det en helt annan person framför kameran med självförtroende, kroppskontroll och bildkänsla. Det skulle inte förvåna mig ett dugg om man hittar bilder av henne i Vouge om några år. Jag hoppas hon fortsätter med modellandet i England. Lycka till Lina!

long hair fashion