Sand på fel ställe

Improvisation är fotografens livlina
July 27, 2009
wedding season
August 2, 2009

sand

Åkte ut till Norrmjöle/Bettnäs en sväng i kväll och fotade lite olika strandbilder med modellen Lina. Planen var bland annat att fota lite sommarklänningar med havet som bakgrund. Vi åkte fel först, så det blev lite stressigt att hinna fota nåt innan solen gått ner helt. En sak är då säker. Det var då inte nådigt kallt i vattnet, och då stack jag ändå bara ned en hand i vattnet. Jag tror jag ska joina den där klubben som inte badar i Sverige. Om inte Lina är förkyld imorgon så vet jag inte vad. Det var tydligen lite varmare i leran/sanden i alla fall. 🙂

När jag höll på att packa ihop utrustningen för att åka hem upptäckte jag att jag lyckats sparka ned en massa sand i kameraväskan bland objektiven. Inte precis det första stället man vill ha sand…..grrrr

Här är en av de färdiga bilderna hur som helst

_DSC5209<