wedding season

Sand på fel ställe
July 31, 2009
Ett charmtroll i broparken
August 4, 2009

DSC_0797

Bröllopssäsongen är här och jag fotar mest varje helg nu. Det är sjukt stressigt  att plåta bröllop, men samtidigt otroligt roligt.  I lördags fotade jag en dansk vigsel i Vännäsby. Det var lite annorlunda faktiskt.

I Danmark sitter nämligen bruden och hennes föräldrar på tre stolar på ena sidan längst fram i kyrkan. På andra sidan sitter brudgummen och hans föräldrar. Bruden och brudgummen ser inte varandra förrän de möts framme vid altaret. Lite kul att se en annan variant av vigsel.

När det gäller fotandet rullade allt på som smort. Det var bra med ljus i kyrkan vilket gjorde att det gick att plåta med lite mindre bländare än vad man normalt kan göra. Även porträttfotningen gick bra och konstigt hade det väl varit annars med så många duktiga ljus- och fotoassistenter (Min sambo, brudens far, brudparets chafför och brudens syster) Fotot ovan är taget av min sambo som har börjar fuska med min backup-kameror på senaste tiden. Kanske blir hon också fotograf vad det lider? 🙂