Barn barn barn

Vinterbröllop på Gammlia och Sävargården
February 18, 2017
Blommigt i studion
February 21, 2017

Jag inser att jag är väldigt dålig på att blogga om allt jag fotar. Under högsäsongerna har jag helt enkelt inte tid, och under de perioder som det är lugnare blir det inte heller av, för då prioriterar jag ofta min fritid och att tillbringa tid med sonen. Instagram är jag faktiskt hyfsat bra på att uppdatera, men där lägger jag mest upp de bilder som jag fotar till bildbyråer, reklam osv. Mycket mode och modellfoto och sådana saker. Det jag jobbar mest med är ju dock barn och familjefoto och olika typer av foto till företag och de bilderna är jag generellt ganska dålig på att visa upp. Här är i alla fall några barn som passerat linsen de senaste månaderna. Nu får vi se om det dröjer 6 månader tills nästa inlägg 🙂