Vintriga bröllopsporträtt på Gammila

Alexandra & Jan
September 25, 2016
Vinterbröllop på Gammlia och Sävargården
February 18, 2017

Vinterbröllop kan vara lite klurigt, särskilt så nära kusten som Umeå ligger. Rätt var det är så kan det vara snöfritt, grått och slaskigt trots att man är mitt i vintern. När jag hade ett förmöte med det här brudparet skämtade vi om att de skulle lägga in en beställning på snöfall i två dagar före bröllopsdagen för att sedan önska uppehåll och fint väder på dagen D. Vad tror ni händer? Snön vräker ner två dar i rad och sen under lördagen blev det en kanondag med fantastiskt ljus och uppehåll! Inget att klaga på där inte. Kung Bore var verkligen med på noterna. Vi tillbringade förmiddagen i studion och på Gammlia bland snötäckta träd och en sjunkande orangegul sol i fjärran. Stort tack för att jag fick förtroendet att föreviga er dag Martin och Marie!

bröllopsfotografering Gammlia