Gravidfotografering vid havet

Jonathan i studion
November 11, 2014
Frostig fashion med Rowena
November 16, 2014

Tove är ett bekant ansikte för er som följt min blogg ett längre tag. Jag har fotat henne och hennes fina dotter vid flera tillfällen tidigare. Nu är det dags för lilla E att få ett syskon, så vi bokade in en gravidfotografering i början av november ute vid havet vid Bettnässand utanför Umeå. Det blåste på rätt bra från havet minst sagt, men vi fick ändå ihop en hel bunt bra bilder tillsammans med lilla E innan det blev för kallt. Vi avslutade sessionen med att fota lite magbilder i naturligt fönsterljus i Toves hus. För mig som nästan bara fotar gravidbilder i studio, var det kul att göra nåt annorlunda på temat.  Här är några bilder från sessionen.

gravidfoto_umeå_fotonord-45

gravidfoto_umeå_fotonord-48

 

gravidfoto_umeå_fotonord-47

gravidfoto_umeå_fotonord-57

gravidfoto_umeå_fotonord-56

gravidfoto_umeå_fotonord-55

gravidfoto_umeå_fotonord-46

gravidfoto_umeå_fotonord-54

gravidfoto_umeå_fotonord-53

gravidfoto_umeå_fotonord-51

gravidfoto_umeå_fotonord-49