Öken i Umeå

Lars och Emma – fitness love
August 13, 2014
Victoria i ett hav av blommor
August 14, 2014

När man bor uppe i norra Sverige blir man lite avundsjuk på alla coola locations som alla fotografer har ute i världen. Alla öknar, regnskogar, storstäder, och coola industriområden. I områdena runt Umeå finns…..tallskog. Hur som helst hade jag och Ana Petite en ide om att fota lite ökentema en eftermiddag så vi åkte ut och letade lämpligt grustag som fick agera öken. Tillslut hittade vi ett lämpligt grustag i Umeås utkanter som passade perfekt. (Från en vinkel i alla fall). Genom att jobba med naturligt ljus och korta skärpedjup tycker jag vi lyckades leverera lite ökenkänsla i alla fall. Anas pojkvän var med på ett hörn också och fick agera modell på lite spontana parbilder.

 

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty

bohemian blonde beauty

couple in love

couple in love

couple in love

couple in love